Truca'ns 667 605 251

facebook  twitter  youtube

Quina es la edat adequada per enviar al meu fill?

Els pares coneixeu als vostres fills i sabeu quin és el moment més adequat, no obstant, sota la nostra experiència, quan més jove és el nen, (a partir dels 6 anys, que es quan tenen criteri) més fàcil és la transició. S´acostumen a prendre decisions per si mateixos i a cuidar-se de les seves pertinències. Es una experiència que en tot cas els fa créixer personalment.

La majoria dels nens/joves venen amb amics?

No sempre. De fet és més fàcil fer amics si no es coneix a ningú. Els monitors s´encarreguen de que tots els nens sempre estiguin integrats dins els diferents grups.

El meu fill es introvertit i ve sol al campament. Em preocupa que li costi fer amics.

Cada nit , tot l´equip de monitors i coordinació ens reunim per fer una valoració del dia i parlar de si hi ha hagut problemes amb algun nen en particular o amb alguna situació. Tot l´equip estem pendents de cadascun dels nens/es.

Jo envio als meus dos fills, però tenen diferents edats. Estan junts sempre?

No, agrupem a tots els nens/es per edats. Cada grup fa les activitats més adequades a al seva edat. Està comprovat que cada edat té el seu joc i rols diferents i adequats.

Tenen temps lliure?

La major part del temps el tenen ocupat o bé per activitats, jocs o excursions.. Tot i això, tenen petites estones de descans... després dels àpats, mentre tots acaben... després de les dutxes,...

- Es pot escollir habitació?

Sempre tenim en compte els desitjos de tots els nens/es, per tal que s´ho passin lo millor possible, i comparteixin habitació amb els seus amics..

Com i quan podem comunicar amb el nostre fill?

Durant el campament es pot trucar un cop. Sol ser el 5é -6é dia i creiem que amb una sola trucada n´hi ha suficient, ja que cada dia rebeu un mail amb tot el que els vostres fills han fet aquell dia i amb una foto del dia. Els pares podeu trucar sempre que es vulgui a l´organització per preguntar per el vostre fill , tot i que sense parlar amb ell.

Com solucionem els problemas d´anyorança?

La major part dels nens, no tenen problemas d´anyorança.
Tot i aixó, a cada campament hi ha algún cas, que es tracta desde la normalitat i en aquestes ocasions intentem convertir les llàgrimes en somriures.

Pot portar el meu fill móvil?

No, està prohibit portar tant el móvil, cámara o qualsevol aparell electronic. Durant l´estada al summer camp no tenen ni temps ni necessitat d´utilitzar tot aquest tipus d´aparells.

Quin tipus de menú donen al campament?

Durant el summer camp, s´ofereix un menú molt variat i equilibrat, amb verdura, amanides, diferent tipus de carn, fruita, làctics,...
Si hi ha algun tipus d'al·lèrgia o intolerància s´ha d´especificar al full d´inscripció i a la organització.

Quin tipus de roba s´ha de portar al campament?

Des de l´organització, se us facilitarà una llista amb tot el que han de portar durant el campament.

Hi ha servei de bugaderia?

Si, durant el campament, es fa una bugada d’allò més necessari. És una bugada que es fa per habitacions, per lo qual demanem des de la organització que la roba estigui tota marcada.

Els hi hem de donar diners i com?

L´organització el dia de la reunió, us aconsellarà quina quantitat de diners s´ha de donar. Des de la mateixa se´ls hi administra els diners, ja que no sempre hi ha ni temps ni activitats per poder gastar diners.

Estan controlats els nens?

Sí, el primer dia se´ls explica les normes, i la primera i més important es que no es pot sortir del recinte de la casa sense autorització ni acompanyament.

Durant les activitats d´aventura quina seguretat hi ha?

Totes les activitats están dissenyades per a nens i joves i no hi ha cap risc en cap d´elles. Contem amb tots els procediments estrictes de seguretat tant amb les activitats del terreny com en totes les excursions de fora el terreny.

El meu fill te TDA , pot venir al summer camp?

Cada any tenim nens amb TDA, amb o sense hiperactivitat associada i tractats o no amb medicaments.
Esta demostrat que la millor manera de que nens amb TDA s´integrin en la societat, es posant-los en igualtat de condicions (tot i tenint en compte la malaltia) als nens i nenes i fent que participin en totes les activitats i que interactuïn amb els companys., Han de prendre petites decisions que poden ajudar a millorar l´autoestima...

Hi ha regles/normes?

Sí, el primer dia se´ls explica les normes de conducta i que aquestes son per a tots els nens i joves i que s´han de seguir. Si algú no les segueix, des de la organització es pren la mesura necessària en funció del que i com ha passat.

Com funciona l´hora de les dutxes?? I als més petits se´ls ajuda?

Cada habitació té un o dos monitors com a responsables, i es aquest/a qui controla i ajuda a que cada un tingui una higiene correcta i diària.